• Beton-Creation.be
  • Beton-Creation.be
  • Beton-Creation.be
  • Beton-Creation.be
  • Beton-Creation.be

Diensten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Storten, Polieren en Afwerking

Een betonvloer storten is een vak apart. Beton Creation doet niet anders en realiseert voor alle oppervlakken, groot of klein, de ideale betonvloer. Geheel naar uw wens. De juiste dikte, wel of niet geïsoleerd, ruw of gepolijst, de keuze is aan u. Een goed gepolijste betonvloer heeft een extreem hoogwaardige afwerking die qua uiterlijk vergelijkbaar vaak wordt vergeleken met marmer of terrazzo.

Een betonvloer polijsten is specialistisch werk uitgevoerd met krachtige machines, zorgvuldig samengetelde producten en vooral ervaren mankracht. Het polijsten van beton heeft als doel de vloer te verbeteren en te verfraaien en geschikt te maken voor wonen en werken. Uw vloer wordt in feite geschuurd met metalen of diamant geïmpregneerde segmenten of schijven, die een steeds fijnere korrel hebben, tot het door u gewenste resultaat is behaald.

In onze vloeren dienen er zaagsnedes geplaatst te worden. Beton werkt en kan krimpen. Om dit op te vangen, worden zaagsnedes aangebracht (3 à 4 cm diep).

Dit is nodig voor de werking van de vloer. Nadien kan je die krimpvoegen dichten met een flexibele vulling. Het inzagen van de voegen gebeurt steeds in overleg met de bouwheer/architect/aannemer.

 

Impregneren

 

Wilt u uw betonvloer nagenoeg waterdicht en vlekafstotend hebben? Dan kunnen we ook de vloer voor uw schuren en impregneren. De behandeling van betonvloeren heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is, dat de betonvloer vuil en vloeistof werend wordt. Daarnaast concluderen wij, dat er geen vlekvorming optreedt (mits op de juiste manier onderhouden). Ook is het mogelijk dat uw betonvloer een meer egale kleur krijgt (indien gewenst), maar met behoud van het gevlinderd effect. Wilt u uw betonvloer volledig egaal van kleur hebben, dan kunnen wij dat realiseren door meerdere behandelingen toe te passen.

 

Onderhoud

Iedereen begrijpt dat periodiek onderhoud van vloeren van groot belang is om de levensduur te verlengen (denk maar aan uw auto) en om de vloer in een representatieve, verzorgde conditie te houden.

Op basis van uw wensen en eisen en onze ervaring stellen we gezamenlijk een onderhoudsplan op maat op voor 3 jaar. We inventariseren welke gedeelten van de vloer blootstaan aan zware vervuiling en welke gedeelten minder worden belast. Vervolgens stellen we een kost effectieve aanbieding op die we met u bespreken.

 

Reparatie

U zult, ondanks uw voorzichtigheid, niet kunnen voorkomen dat er doffe plekken ontstaan door zure producten of vetten. Er kunnen zich slijtage en natuurlijk ook kleine beschadigingen en scheuren voordoen. Wij kunnen u goed van dienst zijn om uw betonvloer er weer perfect uit te laten zien. Als ons werk gereed is, is u betonvloer getransformeerd in een mooie authentieke, makkelijk te onderhouden, milieu vriendelijke en duurzame oppervlakte. 

 

Renovatie betonvloer

Is uw betonvloer versleten en niet meer representatief? Vaak is het geheel vervangen van een betonvloer totaal niet nodig.  Wij renoveren uw betonvloer, zodat hij weer resistent is tegen vetten, oliën, water en zuren. Door onze speciale machines en unieke methode blazen wij uw betonvloer weer een prachtig nieuw leven in.

Het renoveren van uw betonvloer omvat voornamelijk het opnieuw egaliseren, polijsten en impregneren van uw betonvloer. Kwetsbaarheden en slijtage in uw betonvloer worden hiermee verwijderd. Wij behandelen uw betonvloer met de juiste aanpak en de modernste apparatuur. Dit doen wij met zo min mogelijk geluid en er komt geen stof vrij bij onze werkzaamheden. Het resultaat is prachtig!

Voordelen renovatie betonvloer:

  • Goedkoper dan een nieuwe betonvloer
  • Een gerenoveerde betonvloer is duurzaam
  • Sneller dan een nieuwe betonvloer plaatsen
  • Naadloze en scheurvrije betonvloeren

Micro en Macro Glasvezels

Beton Creation past glasvezels toe om alle betonvloeren te versterken in plaats van de klassieke betonnetten en de staalvezels (verboden in de esthetische vloeren). Dank zij de MICRO & MACRO ANTI-CRAK glasvezels is de controle en het voorkomen van scheuren gegarandeerd.

 


© 2022 Beton Vloeren. Alle rechten voorbehouden. Powered by E-Survices.com